ALT I STÅLKONSTRUKTIONER TIL BYGGERIET

Aalborg Staal har i tre årtier sat et tydeligt præg på mange større
projekter – altid med et stærkt fokus på design og opførelse af konstruktioner i stål. Det er ikke et materiale, der traditionelt har haft en særlig markant placering i dansk byggeri, men vi er både glade for og stolte over, at stadig flere bygherrer får øjnene op for de muligheder og kvaliteter, som stål rummer.

VI HAR SOM KOMPETENT SPARRINGSPARTNER ET INDGÅENDE KENDSKAB TIL ANVENDELSEN AF STÅL

Vi har som kompetent sparringspartner et indgående kendskab til anvendelsen af stål og vi har oparbejdet en unik indsigt i de specifikke udfordringer, der præger forskellige kundetyper og brancher.

Vores udgangspunkt er design, krav og specifikationer, når vi optimerer processen og fremstiller løsninger skræddersyet til det enkelte projekt. Vi fungerer ofte som løsningsorienterede meddesignere, hvilket er med til at sikre kunderne et solidt grundlag for effektivitet og kvalitet.

De seneste år har Aalborg Staal været involveret i så forskelligartede opgaver som DR-byen, et indkøbscenter i Esbjerg, et kulturhus på Amager, et parkeringshus i Ørestaden, FN-byen og Danske Bank iHvidovre. Undervejs er det også blevet til levering af stålløsninger til eksempelvis brosektioner over en københavnsk motorvej, et lejlighedskompleks i Hillerød, et plejehjem i Nærum, en skole i Odder og Syddansk Universitet i Sønderborg.

Overalt er vi blevet valgt i kraft af vores stærke projektledelse, højt kvalificerede fagfolk og evne til at skabe merværdi gennem effektive, innovative og kundetilpassede løsninger.